Одложувањето на новиот James Bond го чини студиото $1 милион секој месец!

Дури и семоќниот Џејмс Бонд страда од една од најлошите години за филмската индустрија во историјата, откако неговото објавување беше одложувано неколку пати досега. Некои филмови се одлучија на онлајн стриминг, како на пример Mulan на Disney, но не успеаа да ги постигнат своите таргетирани резултати и очекуваните приходи.

Најновиот филм на 007, кој беше очекувано да искочи минатиот Април, се претпоставува дека губи по 1$ милион секој месец поради неговото повеќекратно одложување, според Hollywood Reporter. Доколку филмот се објавеше во нормални услови, се претпоставува дека неговиот приход ќе беше многу блиску до 1 милијарда долари, или пак повеќе од тоа.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments