Како бесплатно да ја превземете GTA 5 преку Epic Games

Како бесплатно да ја превземете GTA 5 преку Epic Games

Вчера низ социјалните мрежи се кажуваше дека  GTA 5 која е една од најпродадените игри, на Epic Games Store ќе биде бесплатна. Со оваа вест стотини гејмери се возбудија, кога часот беше околу 18:00 играта Grand Theft Auto 5 беше бесплатна на Epic Games Store. Играчите кои сакаа да ја превземат бесплатната игра, мораа да поминат низ двојна проверка. Тогаш како можете да ја добиете GTA 5 преку Epic Games Store? Како да поминете низ двочекорната проверка? Повелете да ги разгледаме деталите..

Вчера низ социјалните мрежи се кажуваше дека GTA 5 ќе биде бесплатна на Epic Games Store, денес тоа беше остварено. Сега гејмерите прашуваат како можат да ја добијат играта. Со оваа вест стотини гејмери се возбудија, кога часот беше околу 18:00 играта Grand Theft Auto 5 беше бесплатна на Epic Games Store. Како можете да ја добиете играта преку Epic Games?

Како да ја добиете бесплатната GTA 5 преку Epic Games?

По социјалните мрежи вчера кружеа новости дека GTA 5 ќе биде бесплатна, така и се случи. Денес GTA 5 беше објавена како бесплатна на Epic Games Store. Според гласините, Epic Games вчера со еден твит објави дека GTA 5 ќе биде бесплатна.

Како до GTA 5?

Кампањата на бесплатна GTA 5 на Epic Games Store, започна денес (Четврток) во 18:00 часот и ќе трае до 21 Мај 18:00 часот. Доколку во овој период ја превземете играта, засекогаш ќе биде во вашата библиотека.

Како да поминете низ двојната верификација?

Кога ќе се логирате за да ја купите играта, потребен е да ви пристигне еден код кој спречува да се најавуваат други лица. Оваа двојна верификација се прави преку апликација за одобрување или ваш е-маил.

По активирање на оваа двојна верификација, ќе ви пристигне код по пат кој го одбравте вие, потоа ќе го напишете пристигнатиот код и така можете да се најавите. Овој тип на најавување се случува доколку се најавувате преку друг уред, доколку вашиот бровсер е ресетиран или доколку се поминати 30 дена по вашето последно најавување.

Како можете да ја активирате оваа двојна верификација:

Прво е потребно да ги прегледате вашите безбедносни нагодувања, за тоа потребно е да кликнете на Подесувања на профилот, потоа Пасворд и безбедност.

На дното на страницата се наоѓа ДВОЈНА ВЕРИФИКАЦИЈА, под тоа сен наоѓа АКТИВИРАЈ ЈА АПЛИКАЦИЈАТА ЗА ВЕРИФИКАЦИЈА или АКТИВИРАЈ ЈА Е-ПОШТАТА ЗА ВЕРИФИКАЦИЈА.

Ние одбравме неколку апликации за верификација кои можат да ви послужат:

  •  Google Authenticator
  • LastPass Authenticator
  • Microsoft Authenticator
  • Athy

Не заборавајте дека вработените на Epic Games никогаш не го бараат вашиот пасворд!

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments