Кaко да добиете пристап до UFC 4 BETA

Затворената бета UFC 4 сега е во живо, но има безброј гејмери ​​збунети во врска со тоа како тие исто така можат да добијат пристап до насловните бета титули ММА.Не можам да објаснам колку сум возбуден за претстојниот натпревар UFC 4 поминаа две години од последната титула ММ.Целокупниот датум на објавување за титулата во моментов е закажан за 14 август, но во изминатите неколку часа, имало бројни слики од екранот и снимки од затворената бета верзија, која излезе во живо денес.Сега, има многу гејмери ​​кои се прашуваат дали и тие можат да пристапат до бета верзија за претстојниот натпревар UFC 4.Игрите беа во можност да пристапат до бета верзија, откако прво ја следеа и го регистрираа нивниот интерес за играње на бета UFC 4 на веб-страницата EA Sports.По регистрацијата, на играчите им се испраќа линк со код за пристап, кој беше внесен во бета-страницата UFC 4 на Microsoft Store. Потоа, тие можат да ја преземат бета од таму, што е 10,47 GB на Xbox и 10,8 GB на PlayStation.

ДАЛИ МОЖАМ ДА СЕ РЕГИСТРИРАМ СЕГА?

За жал, прозорецот за регистрација за UFC 4 се чини дека е затворен за момент, со надеж дека EA има уште еден бета-тест поблизу до датумот на објавување.Меѓутоа, за време на пишувањето, друг прозорец за регистрација не е потврден од EA Sports, но ние ќе ве одржуваме ажурирани за тоа дали ова се менува.

ДАЛИ Е ОВОЗМОЖЕНО КАПКИТЕ TWITCH?

За време на пишувањето, не се чини дека EA Sports ќе ја користи функцијата ‘Twitch Drops’ за UFC 4 бета-кодови.Ако сме искрени, ова не е многу изненадувачки ако се земе предвид дека EA ја игра бета многу блиску до градите. Менаџерот на заедницата за ЕА објави:Според договорот, ве молиме не споделувајте содржини не снимајте снимки или не разговарајте за играта на овие јавни табли.Сите дискусии за затворената Бета UFC 4 мора да бидат упатени до UFC 4 затворени Бета табли.

Ние кога ќе знаеме повеќе информациите во врска со бета верзијата повторно ќе ве иформираме.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments