Крај за апликацијата „Google Play Music“.

Апликацијата „ Google Play Music“ е исклучена за многу корисници, не работи ниту веб страната.

Корисниците добиваат порака дека можат својата музика на „YouTube Music“ платформата или да ги преземат/ избришат нивните податоци.

Апликацијата „Google Play Music“ кај некој корисници се уште работи, но изгледа тоа нема да биде случај уште долго.

Целта е сите корисници да се префрлат на „YouTube Music“ платформата, каде што можат да ја префрлат целата своја музичка база и сите свои податоци од „Google Play Music“ апликацијата.

Корисниците имаат опција и да ги избришат нивните податоци и музика а „Google“ вели дека доколку корисниците не преземат ништо музиката и податоците автоматски ќе бидат избришани откако целосно ќе заврши исклучувањето на „Google Play Music“, пишува „Gadgets“.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments