Ликот нарача PlayStation 5, ова пристигна во кутијата! (ВИДЕО)

Продажбата преку Интернет експоненцијално растеше во изминатите неколку години, особено сега за време на пандемијата, бидејќи голем број луѓе ја пласираа новата конзола преку интернет-страниците.

Потрошувачите на Амазон во Европа, кои однапред ја купија својата конзола Playstation 5, добија непријателско изненадување на прагот на 19 ноември. Наместо уред за нова генерација, на играчите им беа дадени кутии храна за мачки, ориз, масажер за стапала или некој друг уред.

Но нешто на Amazon е целосно „вознемирено“, бидејќи има многу луѓе кои се пожалија дека добиле друг производ наместо конзолата Playstation 5.

Исто така, многу жртви се сомневаат дека нивната конзола е украдена од доставувачот, што не е исклучено со оглед на исклучително ограничените количини на уредот.

Постојат поплаки за овој вид проблеми на Reddit, а многу објави од оштетени клиенти се собрани на форумот ResetEra. Досега никој не беше во можност да испрати совршено решение, што не е ни чудно.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments