Logitech Combo Touch + IPad = Добитна комбинација!

Наменет за iPad Pro 12,9 инчи (5-та генерација) и iPad Pro 11-инчен (3-та генерација), Logitech Combo Touch со допир и тастатура што се одвојува е најнапредната заштитна кутија за таблети со тастатура досега.

Како резултат на брзото ширење на оддалечената работна култура со пандемијата, работниот век продолжува независно од местото. Потребите на оние кои сакаат да работат во многу различни средини во удобноста на компјутерот се зголемуваат, накратко, од дома, летна куќа, хотел, кафуле, а Logitech продолжува да нуди нови производи за да ги задоволи овие потреби. Развиена од Logitech за таблетите iPad Pro од новата генерација, футролата Combo Touch обезбедува безбедна заштита на iPad, истовремено нуди различни карактеристики како што се одвојлива тастатура и интегрирана тачпад што овозможуваат употреба во различни агли за пишување, прегледување, цртање и читање . Овој разноврсен комбиниран допир од Logitech е случај со најголемата тачпад и најтенкиот дизајн некогаш дизајниран. Паметниот конектор, од друга страна, целосно ја елиминира потребата за посебна батерија, прекинувач за напојување или спарување на Bluetooth.

Комбо допир со четири режими на употреба: Посебен случај кој носи комфор на компјутерот на iPad Pro со неговите карактеристики за пишување, прегледување, цртање и читање. Додека флексибилната лента за поддршка обезбедува наклон под агол од 50 степени, нејзината целосно отстранлива тастатура поддржува употреба на iPad-а за различни намени, олеснувајќи им го животот на корисниците. Благодарение на дизајнот на допирната површина со поголема површина на Combo Touch, тој нуди повеќе простор за изведување гестови, како што се влечење, лизгање и префрлување помеѓу апликациите на iPadOS. Овие гестови ви овозможуваат брзо и прецизно да ги изберете ќелиите за табеларни пресметки во Броеви, да влечете повеќе предмети во Keynote, да уредувате и копирате текст во Pages and Notes.

Комбо допир, понуден во Оксфорд Греј, спречува лизгање на iPad-ите; дизајниран да ги штити предните, задните и аглите од триење на гребење. Исто така, има магнетски држач специјално дизајниран за Apple Pencil (2-та генерација). Благодарение на своите автоматски копчиња со осветлување, тој нуди удобно и ефикасно работно искуство со 16 нивоа на осветленост што може да се прилагодат во затворени простории, на отворено, ден и ноќ, во која било околина. Жешки клучеви iPadOS; Овозможува пристап со еден допир до главниот екран, делот за пребарување и контролите на медиумите.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments