ДАЛИ Е МОЖНО macOS Big Sur на мал рачен компјутер? Одговорот е ДА!

YouTuber-от T Sanglay Jr (iketsj) успеа да инсталира macOS Big Sur на рачен компјутер.

YouTuber-от T Sanglay Jr (iketsj) објави видео во кое се гледа како тој го инсталирал Big Sur на рачен компјутер во понеделникот, 28 јуни. Иако користењето macOS со компактна тастатура на мал екран не е многу погодно за користење на оперативниот систем на Apple, сепак можеме да кажеме дека процесот е успешен. Но, мора да се напомене дека тоа беше уред кој не беше подготвен за употреба.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments