Marvel Realm of Champions 3v3 игра конечно откри нов трејлер

Marvel Realm од Champions 3v3 игра конечно откри нов трејлер

Кабам и Нетмарбл се здружуваат уште еднаш со Марвел за да донесат нов RPG во реално време на Android.Оваа титула е позната како Марвел Реал на Шампионите,а ќе служи како должност како продолжение на натпреварот Марвел на шампиони.

Се очекува  некаде во 2020 година .Очигледно, „Realm of Champions“ ќе понуди преиспитување на универзумот Марвел кој е поставен на Battleworld, забранета планета скриена зад бариерата „Спејс-време“ неодамна нарушена со смртта на Маестро, Бого-крал.

Ова резултира во битка низ целиот свет тематска околу настанот „Тајни војни“ од 1984 година. Како што се очекуваше,гореспоменатиот трејлер за Marvel Realm на шампиони не покажува никаква игра, така што сè уште не знаеме како точно ќе се игра играта.Во описот за играта се наведува дека овој наслов ќе постои како вистински RPG во реално време.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments