Microsoft Flight Simulator добива ново ажурирање со кои перформансите ќе бидат на повисоко ниво!

Со претстојното ажурирање 5 на Microsoft Flight Simulator, некои детали се споделени со играчите.

Една од најуспешните продукции во последно време, Microsoft Flight Simulator ги предизвикува дури и моќните системи со својата графика и амбициозниот свет. Како резултат, треба да имате многу моќен систем со цел течно да ја играте Microsoft Flight Simulator.

Сепак, студиото за развивачи прави важни потези во последните неколку месеци за да го намали оптоварувањето на играта во системите. Ако се сеќавате, компанијата ја намали големината на преземање на Microsoft Flight Simulator од 170 GB на 83 GB со новата лепенка (SIM Update 4) што беше објавена минатиот месец. Споделувајќи некои детали за Microsoft Flight Simulator Update 5 со корисниците денес, Asobo Studio објави дека ќе ги удвојат перформансите на Microsoft Flight Simulator благодарение на „препишаниот“ мотор за игри.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments