Microsoft Edge со прелистувачи на Windows чудно но возбудливо

Microsoft Edge со прелистувачи на Windows чудно но возбудливо

И покрај тоа што „Мајкрософт“ во последно време предизвикува многу главоболки со промени во функциите грешки и некои други непотребни домашни работи се чини дека ќе погоди неколку суптилни работи дома според најновата градба на Windows 10 Insider Preview.

Тој нуди неколку промени кои се запознаени со темата во Start кои ќе ја променат бојата на Start заснована на тоа која главна боја сте ја одбрале во делот Personalize и Taskbar исто така ќе започне малку почиста само што ќе ви покаже најрелевантни икони засновани на тоа дали немате поврзан телефон со Android или Xbox сметка.

Но од што најмногу се возбудувам е можноста да се Alt + Tab преку јазичињата на прелистувачите Edge, како тие да се одделни прозорци.Постојат повеќе начини за правење работи а сите ние имаме различни начини на правење работи оваа нова карактеристика на Edge е направена со истиот дух.Но ова треба да биде стандардна работа со сите прелистувачи. 

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments