Microsoft Flight Simulator е една од најиграните игри на Xbox Game Pass во историјата со повеќе од 1 милион играчи

Microsoft Flight Simulator е една од најиграните игри на Xbox Game Pass во историјата со повеќе од 1 милион играчи

Microsoft Flight Simulator има богата историја како една од најдолгите франшизи на Microsoft. Само пред две недели, Microsoft Flight Simulator официјално искочи. Благодарение на фановите, пилотите и енузијастите за летање, играта веќе надмина милион уникатни играчи.

Земајќи го во предвид ова, симулаторот стана најиграна игра во Xbox Game Pass за компјутер во нивната историја. Играчите веќе завршија околу 26 милиони летови, поминувајќи над 1 милијарда километри.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments