Microsoft ja прикажува Halo Infinite најголемата игра во серија

Microsoft ja прикажува Halo Infinite најголемата игра во серија

Технолошкиот гигант ветува дека оваа игра Хало ќе има поголеми и визуелно интензивни битки.

На Xbox supersoldier маскота мајстор главен ќе има неговиот најголем прошетка уште оваа сезона кога Хало Бескрајна месечините за $ 299 Xbox.

Како и нови на Xbox серија X . Мајкрософт покажа дел од хит-играта за симулација на војната поставена во иднина каде луѓето ќе истражуваат простор и ќе се борат против непријателите на вонземјаните.

Мајкрософт соопшти дека Хало Бесконечно ќе вклучува поголеми битки, поголеми места и покомплексни визуелни ефекти од претходните игри како играчи да ги истражуваат туѓите светови.Светот на Хало што играчите го истражуваат за време на играта е двојно поголема од светките што ги создал Мајкрософт за своите претходни две игри со Хало.

 „Ова е најамбициозната кампања што некогаш ја создадовме“, рече Крис Ли, еден од луѓето што го развиваат развојот на Хало Бесконечно.Објавувањето беше објавено за време на изложбата на Microsoft Xbox Games Showcase, одржана на 23 јули вчера.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments