Microsoft направи фрижидер Xbox Series X што го подари.

Snoop Dogg има фрижидер Xbox X Series.

Microsoft за прв пат ја откри Xbox Series X пред скоро една година, а интернетот стана див и веднаш го спореди со фрижидер. Се роди мем, а Microsoft го прифати за да нè увери сите дека Серијата Х е, всушност, помала од фрижидерот. Microsoft сега уште повеќе го прифати мемото и всушност создаде … фрижидер Xbox серија X.

Овој фрижидер е реплика на скалата 1: 1 на Xbox Series X, со димензии повеќе од шест стапки и тежина од 181 кг. Има дури и лого на Xbox од предната страна што се пали, а звукот за подигање на Xbox Series X се активира кога користите отвор за диск-уред за да ја отворите вратата на фрижидерот. Фрижидерот свети зелено внатре, зошто да не.

Додека Microsoft го проценува овој фрижидер на 499 долари, иста цена како Xbox Series X, нема да можете да купите. Наместо тоа, Microsoft подарува еден од фрижидерите на Xbox Series X во конкуренција, а победникот е избран на 4 ноември.

Microsoft минатата недела му испорача еден од овие специјални фрижидери на Snoop Dogg. Раперот и филмска ѕвезда е сопственик на Xbox со години, а исто така се нервира со прекини во Xbox Live. Да се надеваме дека фрижидерот ќе ги задржи ланчињата ладни, во спротивно тој повторно ќе се заканува дека ќе замине за PlayStation.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments