Разбранетоста продолжува! Моменталната состојба на криптовалутите!

Најпознатата криптовалута во светот, Bitcoin денеска е во пораст. Може да кажеме дека се случува резистенција околу лимитот од 35.000 американски долари.

Ethereum исто така денеска е во пораст и цената е околу 2.223 американски долари.

Еве како изгледа криптоберзата во овој момент.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments