Monster Hunter: Содржината на филмот доаѓа во Monster Hunter: The Game.

Може да играте како Milla Jovovich во Iceborne.

Претстојниот филм „Monster Hunter“ не изгледа баш како најверната адаптација на игрите, во центарот на вниманието како што се однесува до војникот на американската армија со топол пиштол, кој го игра Milla Jovovich, но тоа не го спречува Capcom да се вклучи во некаква вкрстена промоција. Содржината за преземање базирана на филмот доаѓа на Monster Hunter World: Iceborne следниот месец.

Ќе можете да започнете потрага по настани во два дела, со Black Diablos и Greater Rathalos, две чудовишта што се прикажани во филмот и ќе бидат достапни специјални предмети за бонус. Има и играч заснован на ликот на Jovovich, Captain Artemis, што може да го видите на дело овде:

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments