Мулан на Дизни+ во септември

Мулан на Дизни+ во септември

Мулан – реанимација на живо-акција со анимиран музички филм на Дизни во 1998 година со исто име на Дизни + на 4 септември на неколку пазари вклучувајќи ги САД,Канада,Австралија,Нов Зеланд и многу земји во Западна Европа.Во меѓувреме најголемите холивудски филмови  било да е тоа  Scoob или светска турнеја на  Тролови  ја минале границата за изнајмување.

Љубители на филмовите од Холивуд кои веќе беа поставени пропуштија продолжување на нови изданија останаа без датум.Пандемијата продолжува да ги задржува кинемите затворени низ целата свет.И Мулан ќе се приклучи на тој список.Говорејќи за кина Мулан ќе има театарско издание во земји каде што Дизни + .Филмот претходно беше одложен трипати, од 27 март до 4 јули  потоа до 21 август потоа на  неодредено одложување.Но Мулан е на 4 септември на Дизни + во избрани пазари. 

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments