Над 230,000 луѓе од Кореја сакаат да го купат новиот Galaxy Z Fold 2

Над 230,000 луѓе од Кореја сакаат да го купат новиот Galaxy Z Fold 2

Доколку мислиш дека е тешко да се продаде смартфон за 1,999 долари (цената на Samsung Galaxy Z Fold 2), тогаш ќе помислиш дека скоро е невозможно да се продаде смартфон за 3,299 долари. Токму новиот Galaxy Z Fold 2 Thom Browne Edition чини толку, но неговата побарувачка во Јужна Кореја е голема.

Според локалните медиуми, повеќе од 230,000 ќе учествуваат во лотаријата за купувањето на новиот Galaxy Z Fold 2 Thom Browne Edition. Понудата е лимитирана и само неколкумина ќе успеат да го добијат овој смартфон.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments