Надреални фотографи која ќе ви го разнесе умот

Надреални фотографи која ќе ви го разнесе умот

Ако ви се допаѓа прекрасна фотографија и исто така сте љубител на надреални слики кои изгледаат супер реални.Турски фотограф и уметник  кој успеа да се избори за надреална фотографија.

 За разлика од повеќето луѓе, тој не само што фотографира убави работи или уникатни моменти, тој ја користи својата камера за да ги долови своите идеи и потоа со помош на уредување и поставување на повеќе слики создава уметнички дела кои изгледаат неверојатно реални.Голем број уметници и фотографи прават фото колажи и ги обложуваат нивните слики, но малкумина го прават тоа. Тој навистина е господар на неговата уметност.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments