Ubisoft најавува дека ќе објави нови содржини The Division 2!

Ubisoft објави дека ќе објави нови надградби за The Division 2 подоцна оваа година.

Како што знаете, веќе некое време нема нова содржина во The Division 2. Додека играчите бараа нова содржина, конечно дојде очекуваната изјава од студиото за програмери.

Студиото за програмери Massive Entertainmet изјави дека ќе објави нова содржина за The Division 2 подоцна оваа година. Студиото, кое не сака да даде какви било детали за овие содржини, исто така изјави дека новата содржина е во рана фаза на развој. Засега не е објавено точно кога предметната содржина ќе биде достапна за преземање. Сепак, студиото потврди дека оваа содржина ќе биде објавена во 2021 година.

Покрај тоа, Ubisoft, како што знаете, неодамна објави дека Massive Entertainment работи на нова игра војна на Starвездите во отворен свет. Исто така, беше забележано дека оваа игра, за која се тврди дека е развиена со моторот на The Division 2, исто така, ќе биде многу моќна графички.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments