Најавен е CAT S62 Pro

CAT го најави S62 Pro со подобрена термичка камера

Брендот за паметни телефони Cat ни донесе неколку солидни смартфони, а најновиот е на работ на објавување.

Неговото име е Cat S62 Pro и веќе е наведено на веб-страницата на брендот, но имаме само неколку информации и ништо за внатрешните спецификации.

Новиот уред ќе има подобрена термичка камера, еден редовен стрелач и скенер за отпечатоци од задниот дел.

Cat S62 Pro е продолжение на Cat S61 што донесе интегрирана FLIR термичка камера.

S62 Pro ни ја покажува следната генерација со неколку ексклузивни додатоци кои обезбедуваат уште повеќе термички детали за да помогнеме во лоцирање и дијагностицирање на влажност, нацрт, истекување, жариште и блокада на покачена температура.

Не очекуваме некои спецификации за телефонот однатре со оглед на тоа што Cat S61 го има Snapdragon 630, многу е веројатно дека Cat S62 Pro има Snapdragon 665 или Snapdragon 720/730.

Претходниот модел на CAT во моментов има цена од 650 фунти во Велика Британија, така што очекуваме слична цена и за S62 Pro.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments