Најавен е John Wick 5

Двата филма John Wick 4 и John Wick 5 ќе се снимаат еден по друг на почеток од 2021

John Wick 5 објавен за време на повикот за заработка на Lionsgate со сегашниот план за снимање на John Wick 4 еден по друг во почетокот на 2021 година.

Главниот извршен директор на Lionsgate, Џон Фелтхајмер, вели дека двата филма се во фаза на скриптирање и се надеваат дека ќе го имаат John Wick 4 подготвен за Меморијалниот ден викенд во 2022 година.

-”Ние сме исто така зафатени со подготовка на скрипти за следните две рати на нашата франшиза за акција John Wick, со тоа што John Wick 4 требаше да ги погоди театрите Меморијалниот ден викенд 2022 година“, рече Фелтхајмер на повикот за заработка. Исто така планираме да ги снимаме двата филма еден по друг кога Keanu ќе стане достапен на почетокот на следната година. “

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments