Најновиот трејлер на Pixar, Soul, го задева животот пред Земјата.

Доаѓање во Дизни Плус овој Божиќ.

Во Soul, животот започнува пред пристигнувањето на човекот на Земјата. Најновиот трејлер на филмот нуди разнобоен поглед на „The Great Before“, место каде што душите ги добиваат своите личности пред да уживаат во своето време на Земјата.

Soul премиерно ќе се прикаже на 25-ти декември на Desney Plus. Во филмот направен од Pixar глуматJamie Foxx како гласот на Joe, наставник -убител на џез од NewYork и Tina Fey како глас на 22 години, душа која го води. Pete Docter, познат по својата работа на „Inside Out and Up“, режира.

Бидејќи пандемијата продолжува да ги одржува просторите како киносалите небезбедни за посета или целосно затворени, Дизни ја искористи својата платформа за стриминг за исклучиво дебитантни театарски изданија. Компанијата претходно објави дека Soul ќе ги прескокне кината и ќе се упати директно кон Desney Plus, придружувајќи им се на титулите како Mulan и Artemis Faul. Претплатниците на Desney Plus нема да мора да плаќаат дополнително за Soul, начинот на кој услугата наплатуваше 30 долари за Mulan кога првпат дебитираше.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments