NBA 2K21 демо верзија пристигнува при крај на месецот

NBA 2K21 е скоро пристигната

NBA 2К21 е скоро со нас и, како и обично, Visual Concepts направија разни измени и подобрувања на новата игра.

Звучи како цел е да се направи NBA 2К21 поприродна и најреалистична до сега што е прилично атрактивно за новите играчи, а тоа е насоката во која серијата се одвива веќе неколку години.

NBA 2K21 пристигнува наPC Xbox One, PS4, Nintendo Switch и Stadia на 4 септември. 2K ќе понуди бесплатна next gen верзија за оние што ќе ја купат Mamba Forever Edition.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments