Need For Speed 2021

Новата Need For Speed

На настанот EA Play Live, за прв пат ја видовме новата Need For Speed со своите извонредни графики. Играта е развиена од страна на Crıterion кој е под својство на Electronic Arts.

Играта Need For Speed, која од 1994 па навака секогаш ни нуди нова верзија, со напредувањето на технологијата напредува и самата игра. Играта која досега е развивана од страна на повеќе компании, во моментов ја поддржува секоја платформа за игри.

Тoгаш следната игра на Need For Speed каква ќе биде? Одговорот на ова прашање го дознавме на вчерашниот настан EA Play Live јуни 2020. Компанијата објави доста краток трејлер на играта. Исто така е изјавена и компанијата која ќе ја развива играта.

Играта Need For Speed која ќе ја промовира Electronic Arts овој пат ќе ја развива компанијата Criterion. Компанијата Criterion која исто така спаѓа под Electronic Arts, претходно ги развиваше игрите Need for Speed: Most Wanted (2012) и Need for Speed: Hot Pursuit.

Двете игри кои ги разви Criterion, некогаш биле најпопуларните игри. Играта врз која работи развивачката игра и чие име сеуште не се знае, на вчерашниот настан беше многу малку објавена.

Иако само неколку секунди ја видовме играта, сепак тоа беше доволно да одлучиме дека играта има одлични графики.  Автомобилите кои ги видовме на трејлерот не се од вистински живот, така што автомобилите од играта се наоѓаат само во играта.

Сеуште не се знае каква приказна ќе има играта и како ќе се игра, сепак можеме да претпоставиме дека очекувањата се доста покачени. Играта содржи перфектни графики што може да стане популарна само поради тоа.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments