Нејтан Дрејк на Том Холанд ја откри првата фотографија од долгометражниот филм Uncharted.

Седмиот режисер е очигледно шармот.

Помина повеќе од една деценија откако започна да се работи на филм базиран на популарните игри на Naughty Dog. Во тоа време, филмот прошета низ седум режисери, пет датуми на излегување и низа сценарија и актери. Но, нова слика од ѕвездата Том Холанд – кој ќе ја игра помладата верзија на херојот Нејтан Дрејк – во полн костум, бидејќи ликот ги дава најдобрите докази досега дека филмот навистина се случува овој пат.

Ударот, без сомнение, не е многу за да се помине – само мртва точка на Холанд во товарни панталони / хени комбо на Дрејк и соодветни футроли за пиштол. Но, внимателно гледајќи го открива прстенот, кој, во канонот на играта, му припаѓа на можеби предок на Нејтан, Сер Франсис Дрејк.

Исто така е тешко да не се утврди фактот дека 24-годишниот Холанд, изгледа добро, млад во своето прво појавување како Нејтан Дрејк. Со оглед на тоа дека Нејтан Дрејк во неразвиените игри е во средина од доцните 30-ти, тоа не е премногу изненадувачки. Филмот, наводно, треба да биде приказна за преткодел / потекло за ликот.

Но, сепак е вознемирена смена за секој што е навикнат на постариот Нејтан Дрејк. Ова е особено точно кога ќе се спореди со другите толкувања во живо на акција за ликот во медиумите, како што се рекламите на Сони или особено добар филм за обожаватели, во кој главните улоги ги толкуваа Нејтан Филион и Стивен Ланг како совршени копии на Дрејк и неговиот ментор Сали.

Оригиналниот гласовен актер на Нејтан Дрејк, Нолан Норт исто така сподели неколку слики од сетот, што се чини докажува дека филмот Uncharted – кој, барем засега, сè уште го режира Рубен Флејшер – всушност е вистински филм што е всушност во производство и еден ден може да биде нешто што ќе успеете да го гледате во кината.

Uncharted треба да се појави во кината на 16 јули 2021 година, со забрана за повеќе промени во распоредот за театарско издание на Sony предизвикани од пандемијата COVID-19. Покрај Холанд, наскоро ќе играат Марк Волберг, Антонио Бандерас, Софија Тејлор Али и Тати Габриел.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments