Netflix ги прави некои од филмовите и сериите бесплатни за гледачите

Netflix ги прави некои од филмовите и сериите бесплатни за гледачите

Минатата година Netflix се обиде да придобие поголем дел на корисници со правење на 2-3 филмови бесплатно за гледачите. Оваа стратегија ја повторува и сега но овој пат низ целиот свет и со поголем избор на бесплатна содржина.

Американскиот гигант моментално нуди оргинални Netflix флимови и серии вклучувајќи ги и “Stranger Things”, “Murder Mystery”, “Elite”, “Bird Box”, “When They See Us”, “The Two Popes”, “Our Planet” и “Grace and Frankie” на корисниците кој немаат платено за нивните услуги, во скоро сите држави во светот.

Netflix се обидува да го промовира својот бренд и да привлече повеќе корисници. Тоа е главната цел на целиот овој проект.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments