Nintendo Direct Mini започнување

Новиот Nintendo Direct Mini се одржува на 20 јули.

Доколку сте заинтересирани за содржина на Nintendo изданија за игри, најверојатно сте се појавиле низ епизодата на Nintendo Direct , редовна видео серија произведена од Nintendo која се фокусира на претстојните игри и хардвер. Скоро сите најави на Нинтендо се прават преку видеата на Nintendo Direct деновиве, па време е за друго. Овој пат тоа е Nintendo Direct Mini.

Што можеме да очекуваме? Горенаведениот твит за споделување на огласот ни дава неколку индиции. Фокусот на „наслови од нашите партнери за развој и објавување“ значи дека најдобро не очекувате поголеми ажурирања за претстојното продолжение на „Здивот на дивината“ или „Метроид премиер“ 4. Најверојатно, ова ќе биде насочено кон наслови од трети студија, но „неколку ажурирања на мала група на претходно објавени“ Nintendo Switch игри ни даваат надеж дека може да се покаже нешто големо.

Каде да гледате?

Можете да ја гледате оваа работа на милион различни места. Препорачувам да отидете на страницата на Nintendo на YouTube , или на нејзината страница Twitch . Исто така, можете да го гледате Nintendo Direct на официјалната страница на Nintendo .

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments