„НЛО“ќе ги објави резултатите од активностите

„НЛО“ќе ги објави резултатите од активностите

Откако извештајот ќе биде комплетиран и одобрен од тајните служби јавноста може да открие што открила.

Американските вооружени сили ја следат состојбата со „НЛО“односно сите снимени, но неидентификувани летачки објекти започнаа да се поактивно овој април. Тоа е кога морнарицата објави три видеа во кои беа снимени необјаснети воздушни феномени од нивните авиони во кои многумина веднаш ги видоа вонземјаните.

Непознати авиони се забележани над нивните воени бази и се утврди дека се во сопственост на Кинези или Руси, ова би можело да биде голем безбедносен проблем. Но има и такви кои велат дека американската војска постојано собирала докази за некоја туѓа технологија и материјали кои не се од копнено потекло а астрофизичарот Ерик Дејвисги потврди со своето искуство работел во владини агенции испитувајќи ги собраните примероци за кои заклучил дека не можел да биде произведен од човек

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments