Нов MacBook Pro 13 пристигнува во октомври

Можна објава за нов MacBook во октомври

Според новата дојава од корисникот Komiya на Twitter објави спецификации и датум кога би бил објавен новиот MacBook Pro.

Според дојавата новиот MacBook Pro 13 пристигнува со RAM меморија од 8GB до 32GB, SSD меморија од 256 до 4TB.

Исто така вграден е нов Touch ID и Touch Bar кој ќе ги видиме за првпат на Mac.

Претпоставената цена е 1099 американски долари.

Нема никаква официјална објава од Apple за MacBook Pro 13,но сепак претходните дојави на корисникот Komiya се покажаа дека се точни.

Очекуваме дека Apple ќе објават официјална информација за MacBook Pro 13 што поскоро.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments