Нова бесплатна игра на iOS и Android

Нова бесплатна игра на iOS и Android

Креаторот Кенди Крус Сага Саун откри нова бесплатна игра за мобилни игри за Android и iOS во која има глупав портокал Маршпил Crash Bandicoot. Во Crash Bandicoot: Во бегство , играчите повторно имаат задача да го стопираат антагонистот за повторливи серии, Доктор Нео Кортекс, да ја преземат контролата врз мултиверзумот. Од вас не се бара да играте како титуларен карактер; Наместо тоа, можете да го прилагодите вашиот сопствен бандихот додека напредувате низ познати фази и да се борите против непријателите од минатите рати.

Играта ќе биде тркачка игра, слична наTempleRun каде играчите можат да лизгаат лево или десно на екранот за да го преместат својот карактер за да соберат монети или да избегнат јами без дно. Но, тоа не е едноставно клон на Temple Run трејлерот покажува дека играта игра на ниво по ниво и дека ќе правиме оружје, ќе фрламе проектили кон непријателите и ќе правиме лесни платформи со тоа што ќе дозволиме вашиот бандихот да скокне до повисоки фази. Трејлерот исто така подразбира дека ќе можеме некако да играме со пријателите.Нема збор за тоа кога играта официјално ќе започне, но корисниците на Android сега можат да се пререгистрираат за играта на Google Play Store .

Ова е втора нова „ Crash Bandicoot“ објавена оваа година по седумгодишно чекање за нова рата во серијата.Минатиот јуни беше потврдено дека конечно ќе добиеме вистинско плодолжение што требаше веќе да започне.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments