Нова мобилна игра од производителите на PUBG: PUBG: NEW STATE!

PUBG: NEW STATE, новата мобилна верзија на PUBG, една од најпопуларните игри во светот на борбениот ројал, ќе помине во 2051 година, објавена од нејзиниот издавач Krafton.
Подготвено специјално за мобилната платформа, PUBG: NEW STATE беше претходно регистрирана на Google Play веднаш откако беше објавена официјално од нејзиниот издавач Krafton во последните неколку недели. PUBG: Со најавата дека играчите кои претходно се пријавиле за NEW STATE ќе имаат „трајни носии на возила“, бројот на претходно регистрирани играчи што надминува 5 милиони за 1 недела откри колкав е интересот за играта. Иако играта, која ја развија креаторите на оригиналниот PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG), може да биде претходно регистрирана само на Google Play, таа ќе започне да се пререгистрира наскоро на AppStore.

Според добиените информации, играта ќе го понуди најреалното искуство во борба ројал, достапно на мобилен. Во PUBG: NEW STATE, што ќе помине во 2051 година, играчите ќе можат да ја истражуваат новата мапа, да искусат графики што ги надминуваат границите на мобилните игри и да уживаат во подобреното бојно поле со ново футуристичко оружје и возила.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments