Нови iPhone маски за лица

FACE MASK

Apple вчера на 17 јули кој е прогласен за светски ден на даноците најави дека со надградбата на оперативниот систем до најновата iOs 14 верзија ќе пристигнат повеќе нови емоџи.Меѓу новиот избор на емоџи ќе бидат вклучени и лица со маски за потсетување на корисниците за неопходната заштита од КОВИД-19 пандемијата и новиот начин на секојдневниот живот.Новите емоџи во iOs 14 ќе бидат активирани наесен кога новата верзија на оперативниот систем ќе
биде официјално пуштена во употреба.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments