Новиот центар Lotus ги објави напредни технологии во Велика Британија

Новиот центар Lotus  ги објави напредни технологии во Велика Британија

Во домот на Lotus ќе се преселат 130 инженери надополнувајќи го инженерскиот тим.

Дом на ново седиште за инженерско консултантство на компанијата Lotus најави посветен и специјализиран центар за напредна технологија кој лоциран на Универзитетот Ворвик.Објектот се состои од канцеларии, работилници и лабораториски простор со голема можност за проширување.

Првично 130 инженери ќе се преселат ова е голем чекор напред за Лотус и нашето инженерско консултантски услуги.

Целокупната електрична Евија Хиперкар е првиот нов производ на Лотус.Инженерството на компанијата и стратегијата за истражување и развој околу напредните погонски системи е чекор-по-чекор до автомобилска иднина во низок јаглерод. 

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments