Новиот Microsoft Surface Duo

Новиот Microsoft Surface Duo

Во раните денови на неговото производство Microsoft одби да го нарече новиот модел Surface Duo телефон. „Surface Duo прави многу повеќе работи од обични повици“ изјавија тие, и рака на срце во право се. Duo е амбициозен уред со кој ни ги кажува намерите на Microsoft да направи нешто што ќе го промени технолошкиот свет.

Екранот на овој уред е превиткувачки и тоа го прави уникатен. Секако дека ја подржува и најновата 5G мрежа. Батеријата на овој уред ќе трае респектабилно време и оперативниот систем – Android. Цената на уредот се очекува да биде околу 1,400 долари.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments