Новиот смартфон на LG со двоен екран ќе се вика LG WING

Новиот смартфон на LG со двоен екран ќе се вика LG WING

LG конечно го официјализираше уредот LG WING кој ќе искочи на 14 Септември. Според нив, тој припаѓа во новата категорија на уреди кој помагаат за изнаоѓање на нов начин за интеракција со смартфоните. Главен фокус на овој телефон претсавува двојниот екран.

Лансирањето на LG WING ќе се одржи на официјалниот канал на LG Mobile на YouTube, како и на нивната Facebook страна. „LG и партнерите чувствуваат големо задоволство да го демонстрираат на потрошувачите новиот смартфон со двоен екран – LG WING“ изјави претседателот на LG Mobile.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments