Вселенските сили откриваат ново лого!

Новото лого откриено оваа недела  го заменува логото во стилот кое за прв пат се појави на сцената уште во јануари.Тоа е поостри почисти и се карактеризира со Space Force Always Above.Ричардсон ја дизајнираше новата графичка вселенска сила и силите пишува дека симболот ја почестува УСАФ и Вселенската команда.

Т тој центар ѕвезда означува Поларис и новото лого велејќи закосениот рабовите на крај да значи заеднички вооружени сили за поддршка на мисијата на просторот.Во крајна линија е дека новото лого  така што тоа е дефинитивен е плус.Без разлика дали тоа личи на логото the Pontiac  е прашање на кое најдобро одговара Space JAG   новиот правен тим на Вселенската сила ќе треба да го пресуди кршењето на авторските права на Земјата.. или исклучено.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments