OUTRIDERS достигнува 60 FPS на 1440p со NVIDIA DLSS!

OUTRIDERS обезбедува до 73% зголемување на перформансите во 4K со одликата на NVIDIA DLSS и достигнува 60 FPS на 1440p на GPU на GeForce RTX.

Outriders, акционата игра за улоги развиена од People Can Fly и објавена од Square Enix, беше објавена денес и поддржува NVIDIA DLSS. Outriders е една од игрите на ААА која користи технологија DLSS за да ги оживее визуелните содржини.

DLSS ја изведува ефикасноста на следното ниво

Благодарение на NVIDIA DLSS, сите GPU на GeForce RTX можат да достигнат 60 слики во секунда на 1440p со овозможено NVIDIA DLSS. Скалирањето на DLSS во 4K е до 73%, што овозможува секој GPU од серијата RTX 30 до GeForce RTX 3060 Ti во 4K.

Тест DLSS Open

Играчите на GeForce ќе можат да играат Outriders и да ги тестираат нивните перформанси со овозможено DLSS. Во исто време, NVIDIA подарува дигитална копија на Outriders – Steam при купување лаптопи со GeForce RTX.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments