NVidia GeForce Now брои 10 милиони претплатници!

NVIDIA за време на конференцијата GTC 2021 објави дека GeForce СЕГА надмина 10 милиони претплатници.

NVIDIA најави покачување на глобалните членарини за членство на GeForce NOW со објавување на блог на 18 март. Во овој дел, компанијата, која престана да регрутира членови во пакетот наречен Основачи, исто така ја објави цената на новите пакети за членство, наречена Приоритет. Соодветно на тоа, NVIDIA ја ажурираше месечната претплата на услугата GeForce NOW на 9,99 $ и годишната претплата на 99,99 $.

Во исто време, компанијата објави во својот блог пост дека GeForce Now надмина 9 милиони претплатници за својата втора година и се приближи до 10 милиони претплатници. По сите овие настани, дојде нова изјава од фронтот на NVIDIA. За време на конференцијата GTC 2021 што започна на 12 април, компанијата се осврна и на моменталниот број на претплатници на услугата за игри во облак и рече дека GeForce Now надмина 10 милиони претплатници.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments