Објавен бесплатниот The Division Heartland!

Ubisoft го објави The Division Heartland, сместен во универзумот The Division и е потполно слободен за игра.

Ubisoft неодамна објави изненадување и ја најави бесплатната игра The Division Heartland. Засега, не се споделени видеа за игри или информации за играта. Сепак, се наведува дека играта развиена од Red Storm Entertainment ќе биде објавена за конзолите и компјутерите во 2021 или 2022 година.

Сместена во регионот Хартленд во Америка, играта ќе биде независна од првите две продукции на Division. Исто така, се наведува дека играта, која ќе се одвива во помала област во споредба со првите две игри од серијата, ќе понуди сосема нова перспектива на универзумот на Division.

Играта, која се предвидува да се одржи во рурален регион на Америка, исто така не беше кажана во кој формат ќе биде. Сепак, се проценува дека оваа игра може да биде во жанрот Battle Royale бидејќи ја сервираат извори блиски до Ubisoft.

Покрај сите овие детали, Ubisoft најавува и дека универзумот The Division ќе дојде на мобилните уреди. Сепак, како и во Хартленд, не се откриени детали за играта што ќе дојде на мобилните уреди.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments