Објавен датум за QuakeCon 2021!

QuakeCon се враќа во 2021 година како настан само на интернет.

QuakeCon 2021 го објави Bethesda. Соодветно на тоа, настанот, кој ќе се одржи целосно дигитално, ќе се одржи во периодот од 19-21 август. Исто така, треба да се подвлече дека овој QuakeCon е првиот настан откако Microsoft ја купи Bethesda.

Настанот ќе вклучува ажурирања за тековните и претстојните игри, како и поклони и турнири. Партнерите на QuakeCon Twitch ќе проследат низ целиот настан и ќе ги охрабруваат гледачите да донираат во разни добротворни организации. Bethesda подари неколку игри на земјотресот минатата година, откако виртуелните учесници ја надминаа целта за донации.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments