Објавена е почетна цена на OnePlus TV

Објавена е почетна цена на OnePlus TV

OnePlus, едно од најсилните имиња на пазарот на паметни телефони ги објави почетните цени на три нови ТВ модели. Телевизорите на OnePlus ќе бидат објавени на 2 јули.

Телевизиското производство го презеде и OnePlus, кој е една од најистакнатите компании во светот на паметни телефони. Покрај тоа, компанијата објави дека овие телевизии ќе бидат вклучени во скалата на прифатлива цена.

Технолошката компанија со седиште во Хонг Конг ги објави почетните цени на трите нови модели, иако не кажува ништо сигурно за точната цена на своите ТВ модели. Имаше гласини за цените на телевизорите што ќе се објават на 2 јули, компанијата ги објави почетните цени и ги прекина овие гласини.

Почетна цена на OnePlus TV

Компанијата објави во изјава дека моделот на ТВ OnePlus ќе биде поевтин од 20 илјади индиски рупии. Компанијата ги објави почетните цени на сите три модели: 1x.999, 2x.999, 4x.999 индиска рупија.

Компанијата започна да прима пред нарачки во Индија на почетокот од оваа недела за OnePlus телевизорите, кои веќе не се достапни за пуштање во продажба. Компанијата им нуди на корисниците пред нарачка 2-годишна опција за проширена гаранција со попуст. Нема дефинитивни информации за тоа дали овие модели на OnePlus со пристапни цени ќе излезат на продажба кај нас.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments