Објавени цената и датумот на излегување на Xbox Series X и Series S

Објавени цената и датумот на излегување на Xbox Series X и Series S

Долго се претпоставуваше дека Microsoft работи на два нови модели на Xbox, но сега можеме со сигурност да кажеме дека тие претпоставки се точни. Се потврди дека новите модели ќе се викаат Xbox Series S и Xbox Series X. Појакиот Xbox Series X ќе кошта 499 долари или пак ќе може да го платите по 35 долари месечно доколку ја користите Xbox All Access финансиската опција.

Моделот Xbox Series S ќе има цена од 299 долари, или пак 25 долари месечно со опцијата Xbox All Access. И двете конзоли се очекува да искочат на пазарот на 10 Ноември годинава.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments