Објавени деталите за E3 2021!

Беа споделени нови детали за интернет порталот Е3 2021 и неговата примена.

Е3 2021 година ќе се одржи само дигитално оваа година поради пандемијата COVID-19. Останува околу 1 месец до настанот, кој ќе се одржи помеѓу 12-15 јуни, нови детали за интернет порталот и апликацијата Е3 2021 беа споделени со играчите.

Здружението за забавен софтвер (ЕСА) изјави дека виртуелните преноси и соопштенија ќе бидат направени на настанот со негово објавување во април минатата година Наведувајќи дека најавите и публикациите ќе бидат објавени преку интернет порталот Е3 2021 и поддржувачката мобилна апликација, официјалните лица потенцираа дека оваа година настанот ќе понуди целосно виртуелно искуство.

Додека корисниците се прашуваат како ќе биде виртуелниот настан Е3 што ќе се одржи во јуни, властите неодамна објавија детали за порталот Е3 2021 и неговата примена. Според изјавата, корисниците ќе можат да посетуваат виртуелни штандови и да следат разни настани, видео конференции и форуми преку апликацијата Е3 2021 или порталот преку интернет.

Во исто време, корисниците ќе можат да прегледуваат избрани твитови и да пристапуваат до анкетите на публиката за време на настанот, благодарение на интерактивните преклопувања напојувани од Hovercraft. Покрај тоа, корисниците ќе можат да создаваат профили на порталот и апликацијата и да учествуваат во дискусиите со влегување во форумите со профилот што го создадоа.

Регистрацијата со порталот, на која ќе биде целосно бесплатен пристап, ќе започне кон крајот на овој месец. По завршувањето на регистрацијата, мрежниот портал ќе биде отворен за пристап на 12 јуни 2021 година.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments