Објавени се деталите за дизајнот на Ace 2 EVA, кои Oppo сeуште не ги претстави

Објавени се деталите за дизајнот на Ace 2 EVA, кои Oppo сeуште не ги претстави

Објавени се фотографии на EVA специјална верзија на моделот Ace 2 кој Oppo го објави неодамна. Додека на фотографиите е откриен дизајнот на задната страна на телефонот, не се откриени други детали.

Oppo е едно од популарните имиња во индустријата на паметни телефони и прави се да го зацврсти своето место во оваа индустрија. Компанијата и со своите уреди и со своите реклами, пробува да ги достигне сите групи на популации. Сега се случи еден нов но воедно и чудесен чекор од страна на Oppo.

Oppo, неодамна го претстави новиот модел Ace 2. Тогаш се зборуваше дека тој модел ќе има и нова верзија која ќе биде само за одредени корисници. Сега се објавени и деталите за дизајн на новата верзија EVA.

Вака ќе изгледа Oppo Ace 2 EVA

Заменик претседател на Oppo, Shen Yiren, го објави новиот модел EVA, на кинесаката социјална мрежа Weibo. Сепак во врска со паметниот телефон не беше споменат никаков детал ниту на лансирањето ниту пак во изјавата на Yiren. Неодамна споделената фотографија го кажува дизајнот на телефонот.

Сеуште немаме доволно технички податоци за Oppo Ace 2 EVA. Засега неочекуваме многу голема разлика помеѓу новата верзија и постариот модел Ace 2, но компанијата може да направи некои технички промени.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments