Објавено ажурирањето Android 11 за Samsung Galaxy S20 FE 5G!

Ажурирањето на Андроид 11 S20 FE 5G започна да се дистрибуира.
Galaxy S20 FE 5G, подостапен (од ценовен аспект), но сепак успешен уред, не дојде со Android 11 кога првпат излезе. Сега, Samsung почнува да ги носи Android 11 и One UI 3.0 на S20 FE.

Некои корисници во нашата земја од денес започнаа да го добиваат Android 11 на Galaxy S20 FE. Ажурирањето го носи серискиот број G781BXXU1BUA5 и доаѓа со безбедносната лепенка од јануари 2021 година.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments