Одложено ажурирањето 1.2 за Cyberpunk 2077!

CD Projekt Red одлучи да го одложи ажурирањето на Cyberpunk 2077 1.2.

Објавена е одлуката за одложување за следното поголемо ажурирање што ќе го понуди Cyberpunk 2077 од CD Projekt RED. Соодветно на тоа, ажурирањето на Cyberpunk 2077 1.2, кое вообичаено треба да започне во февруари, е во втората половина на март. Секако, ако ништо не тргне наопаку..

Се наведува дека оваа промена има ефект на сајбер напад што го претрпе компанијата. Да ве потсетиме дека внатрешните системи беа компромитирани, серверите беа шифрирани и некои внатрешни податоци протекоа по нападот. Кога беше најавен настанот, студиото веќе беше во процес на враќање на шифрираните податоци. Сепак, се чини дека ситуацијата влијае на протокот на развој.

Се наведува дека ажурирањето 1.2 е многу поголемо и посеопфатно од претходните ажурирања. Ова е уште една причина за доцнењето. Студиото вели дека работат на многу општи подобрувања и поправки на квалитетот, и дека сè уште имаат работа да направат за да се осигурат дека ќе ја добијат.

Досега е објавено само едно големо ажурирање на Cyberpunk 2077 кое има за цел да ги подобри перформансите и да ги поправи грешките. Во меѓувреме беа објавени многу помали ревизии. Патоказот за играта на студиото вклучува повеќе ажурирања, бесплатна содржина за преземање и надградби на конзолата од следната генерација оваа година.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments