Откриени се некои карактеристики на Samsung Galaxy M31 и Galaxy M51

Откриени се некои карактеристики на Samsung Galaxy M31 и Galaxy M51

Samsung без преник продолжува да претставува своите нови модели. Компанијата која како датум на лансирање на новите модели на серијата Galaxy М го избра јуни, поради намалена брзина на производство може да го одложи датумот.

Новите модели Galaxy M31 и Galaxy M51 како за прв пат ќе бидат објавени за Индија. Според објавените информации и двата модели ќе имаат главна камера од 64 МР.

Споведување во продажба на моделот Samsung Galaxy M51 е планирано за крајот на јуни, но поради пандемијата коронавирус, брзината на производство е намалена. Затоа датумот може да биде променет. Покрај тоа, според информациите се кажува дека фингерпринтот ќе биде воведен во екранот.

Кога ќе дојдеме на моделите Galaxy M31ѕ, забележуваме иста камера како на Galaxy M51 од 64 МР и фингерпринт воведен во екран. Моделот кој е планиран за воведување во почетокот на јуни, се мисли дека ќе има внатрешно складирање од 128 GB.

Samsung го претстави „воениот“ телефон:

Серијата Samsung Galaxy Ѕ20 која е претставена во февруари, доби уште еден член. Телефонот кој Samsung неодамна го претстави Galaxy S20 Tactical Edition, сосема е воен телефон. Уредот има два слоја на шифрирање засновани врз стандардите на Соединетите држави на Националната агенција за безбедност (НСА) и софтвер прилагоден за да обезбеди безбедност од воено одделение.

Уредот кој е сосема воен, нуди развиени карактеристики како на пример вечерен вид. Според оваа функција, додколку се уклучи навечерниот мод, екранот се стемнува автоматски. Освен тоа, уредот вклучува и DeX софтвер за закажување задачи и извештаи за известување за време на подвижност.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments