Цените на графичките картички ќе продолжат да паѓаат!

Според новообјавените извештаи, ќе видиме дека цените се намалуваат поради причини како што се случувањата во рударската индустрија и зголеменото производство на графичкиот процесор.

Цените на графичките карти вртоглаво се зголемија поради големата побарувачка од рударите и гејмерите. Кога станува збор за недоволно производство на графички процесори и компоненти, корисниците не беа во можност да пристапат до нивните графички картички.

Сепак, цените на графичките картички се очекува да се намалат од овој квартал, бидејќи производството се подобрува и побарувачката од рударите се намалува.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments