Петта ограничена серија „Made in France“

Петта ограничена серија „Made in France“

Само наменета за францускиот пазар оваа нова верзија се заснова на основниот асортиман Acenta.Како таков тој има особено рачен климатизација, мултимедијален систем со 7-инчен екран на допир, табла со инструменти со 5-инчен екран и ограничувач на контрола на брзината / крстарење.

Безбедносен пакет вклучува препознавање на сообраќајни знаци неприлагодливи препреки,предни светла за магла,сензор за дожд, интелигентно предупредување за поаѓање од лента и електрохроматско внатрешно огледало.

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments