Специјалните Фотографии на Играта претставена на вчерашниот настан PS5

Специјалните Фотографии на Играта претставена на вчерашниот настан PS5

PlayStation 5 кој веќе долго време се очекува, конечно вчера беше лансиран. На вчерашниот настан имавме можност да ги разгледаме и игрите не само конзолата. Gran Turismo 7, една од тие игри имавме можност да ја разгледаме.

Gran Turismo 7 кој се смета за најстарата игра од игрите за трка, на вчерашниот лансман на Sony PlayStation 5, имавме можност да се запознаеме со 7. Генерација од играта. Играта која дојде после 7 години, нуди тркачка игра која е тешко да се разликува од реалниот свет.

 Очигледно е дека играта Gran Turismo 7 која е развиена за PlayStation, е како Gran Turismo Sport која беше произведена во 2017 година. Исто така во играта има нов режим за еден играч наречен ‘Campaign Mode’.

Gran Turismo 7 со неверојатните вистинити графики

Како што знаете, PlayStation 5 е домаќин на цврст погон, SSD, кој ги мери екраните за мирување со милисекунди. Како и другите игри, Gran Turismo 7 ќе ја искористи целата предност на овој хардвер. Денес, снимките од екранот земени директно од конзолата PS5 покажуваат дека играта ќе понуди зачудувачко искуство.

Gran Turismo 7 кој се врати во своите корени, прилекува внимание со своите неверојатни фотографии. Боите, осветленоста, временските услови, сенките и рефлексите изгледаат навистина неверојатно на споделените фотографии.

Играта содржи режим за еден играч наречен ‘Campaign Mode’

Вчера имавме можност да видиме како изгледа играта според споделеното видео од Sony и Polyphony. Но видеото споделено денес, очекувањата ги зголеми.

Фотографиите од играта Gran Turismo 7 за PlayStation 5

0 0 vote
Article Rating

Поврзани вести

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments